Om de verschillende instellingen van de zorggroep van kwalitatieve en budget- vriendelijke maaltijden te voorzien, is er Vitali Catering. Deze gloednieuwe keuken levert dagelijks drie maaltijden aan alle rust- en verzorgingstehuizen en service-flats van de Atlantisgroep, zodat het personeel zich in de instellingen ten volle kan concentreren op seniorenzorg.

Vitali Catering wil er op verschillende manieren voor zorgen dat men zich in rusthuizen geen zorgen hoeft te maken om de goede werking van de keuken. We werken vanuit een centraal gelegen gebouw (vlakbij het Sportpaleis) dat een directe toegang heeft tot de autosnelweg. Zo kunnen we op een vlotte manier de hele regio Antwerpen bereiken. De keuken beschikt over een state of the art inrichting en wordt geleid door een ervaren chef, waardoor we maaltijden van topkwaliteit kunnen aanbieden. Tot slot zorgen we ook voor budgetvriendelijke maaltijden, onder meer met gunstige tarieven voor grote hoeveelheden.

Wat we aanbieden is bovendien zo goed mogelijk aangepast aan de smaak en de noden van senioren. We bieden onze maaltijden aan in voldoende grote porties en passen ze, op vraag van de klant, aan zijn/haar specifieke behoeften aan: een middagmaal met voorgesneden vlees, boterhammen zonder korst en keuze à la carte behoren allemaal tot de mogelijkheden. Verder houden we ook rekening met het dieet van de klant (vegetarisch, zoutarm…). Uiteraard werken we altijd met verse, seizoensgebonden producten; zo kunnen we kwaliteit garanderen en blijven de kosten binnen de perken. Al onze maaltijden bieden we aan in elegante, stevige borden, met oog voor detail en visuele afwerking.
Cijfers tonen aan dat Vitali Catering een gezonde onderneming is met interessante groeimogelijkheden. De keuken levert dagelijks ontbijt, lunch en avondmaal aan alle instellingen van de groep Corasen, goed voor een afname van gemiddeld 300 personen per dag, 365 dagen per jaar. Daarbij komt nog een groeiend aantal externe klanten voor onze middagmalen. Bovendien krijgen we van zorggroep Corasen de garantie dat, bij uitbreidingen of de bouw van nieuwe woonzorgcentra door de groep, Vitali Catering altijd bevoorrechte partner zal zijn om de woonzorgcentra van de nodige maaltijden te voorzien. Studies naar de tevredenheid van andere woonzorgcentra over hun catering suggereren ten slotte dat Vitali Catering zijn producten ook aan externe partners buiten de Corasen-groep zal kunnen verkopen.

© 2012 Zorggroep Corasen Suffusion theme by Sayontan Sinha